Noi am adoptat filmul Spartacus şi Cassandra! Vino să îl vezi la festivalul „One World la şcoală”

 

Asociația One World Romania demarează programul “One World la școală” prin intermediul căruia doresc să vină în sprijinul dezvoltării conștiinței civice și democratice în rândul elevilor din licee, propunând o abordare nouă si inovativă a problematicii drepturilor omului, prin film documentar.

În perioada 16 – 22 martie 2015 va avea loc a opta ediție a festivalului One World Romania, singurul festival de film documentar dedicat drepturilor omului, pe care îl organizăm.

În cadrul festivalului, One World Romania în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Bucureşti, organizează proiecţii speciale de filme pentru liceeni, care vor avea loc la cinema Studio (Bd. Magheru, nr. 29).

Ne-am bucura să veniţi cu elevi la proiecţii, urmate de sesiuni de discuţii cu regizori, experți din diferite domenii și alți invitați. Elevii au astfel ocazia să vadă cele mai noi filme documentare, sa afle multe informatii noi legate de drepturile omului, dar si de istorie recenta şi, în acelaşi timp, să participe la un festival internaţional cunoscut în lume alaturi de elevi din tot Bucureștiul.

Programul proiecțiilor poate fi consultat în materialele ataşate ( program 2015) și, de asemenea, mai multe informaţii găsiţi pe site-ul http://scoala.oneworld.ro/proiectii-pentru-liceeni-la-one-world-romania-2015.

Noi vă invităm să vedeţi filmul adoptat de noi, Spartacus şi Cassandra. Chiar aici veţi găsiţi trailerul: http://bit.ly/1G2xMLB.

Intrarea la proiectiile dedicate liceenilor este liberă, iar pentru clase și grupuri mai mari se face pe baza înscrierilor pe adresa scoala@oneworld.ro pana 16 martie.  Profesorii care vin cu clasa primesc pe loc dimplomă de participare!

Pentru orice întrebări, vă rog să o contactaţi pe dna. Petra Dobruská la numărul de telefon 0732.429.826 sau la adresa de email petra@oneworld.ro / scoala@oneworld.ro.

poster-spartacusandcassandra

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply